Značka Avon byla oceněna za kvalitu

Praha, 22.8.2013 – Komise expertů Brand Council programu Czech Superbrands  udělila společnosti Avon cenu Superbrands Award. Značka Avon se tak opět zařadila mezi nejlepší značky, které slouží jako příklad pro jiné firmy na českém trhu, jež by se v budoucnu rádi rozvíjely, učily a dynamicky zlepšovaly vytváření image své značky. superbrands

„Věříme, že cena, kterou vyhrála naše značka, je pro naše zákazníky opětovným ujištěním, že Avon přináší inovativní výrobky nejvyšší kvality a účinnou konzistentní marketingovou podporu,” uvedla manažerka PR a reklamy společnosti Avon Alena Pytlíčková. „Ocenění si velice ceníme a je pro nás důkazem, že Avon je kultovní značkou na kosmetickém trhu,” dodala.

„Komise Brand Council složená ze 14 nezávislých odborníků a současně čeští spotřebitelé rozhodli o letošních vítězích cen Superbrands Awards. Letos se usnesli na tom, že Avon mezi vítěze dozajista patří,” uvedl Country Brand Director programu Czech Superbrands Roman Sovják.

Cena Superbrands Award, která na základě odborných kritérií vyzdvihuje nejlepší národní i globální značky registrované v dané zemi, je jasnou pozitivní zpětnou vazbou pro naši značku. Komise Brand Council je složena z uznávaných odborníků, přičemž společnosti nemohou žádat o toto uznání. Pečeť Czech Superbrands Award se od září tohoto roku objeví na katalogu Avon a také na oficiálním webu.

Společnost Avon si velice váží všech ocenění, která pravidelně získává. Během posledních 12 měsíců to bylo například ocenění pro tři produkty od Asociace vizážistů a stylistů anebo ocenění Dobrá značka časopisu Reader’s Digest. Pozitivní hodnocení v Česku  sbírají také reklamní kampaně Avonu.

Avon je značka působící na celém světě a může si užívat toho, že její znalost na většině trhů přesahuje 90 %. Avon jako jedna z nejstarších kosmetických společností vůbec je proto ve světě krásy pojmem a někde dokonce synonymem pro kosmetiku.

Kontakt pro tisk:

Eliška Poláčková
E-mail: eliska.polackova@publicis.cz

O společnosti Avon

Avon, společnost pro ženy, je přední celosvětová kosmetická společnost s ročním obratem téměř 11 mld. dolarů. Jako jedna z největších společností na světě v oblasti přímého prodeje své výrobky prodává prostřednictvím více než 6 milionů aktivních nezávislých reprezentantů. Produkty Avonu jsou dostupné ve více než 100 zemí. Nabídka zahrnuje dekorativní a pleťovou kosmetiku, vůně, módu a vybavení pro domácnost. Mezi nejznámější značky patří Avon Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques a Luxe.

www.avonpress.cz
www.avoncosmetics.cz

O mezinárodním programu Superbrands

Tento program byl před více než patnácti lety zaveden ve Velké Británii marketingovými a komunikačními odborníky. Stanovili si dva cíle: uvést do středu pozornosti mimořádně silné značky a prezentovat příklady pro účastníky trhu, kteří by se rádi rozvíjeli a učili. Od té doby se tento program stal populárním na celém světě a dnes je cena Superbrands Award uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech. Komise Brand Council má klíčovou roli a odpovědnost v každé zemi, která se programu účastní. Organizátoři soutěže proto vybírají pro tuto roli jen vysoce uznávané odborníky, a to na základě rozsáhlého výběrového procesu.

www.czechsuperbrands.com