AVON POCHOD 2017

Neřeš … a pojď na AVON POCHOD proti rakovině prsu!

„Neřešíme styl, lajky ani fyzičku – to jediné, co má smysl, je vyjádřit podporu pacientkám i jejich rodinám a bojovat za to jediné, co má smysl, za zdraví,“ vysvětluje letošní kampaň manažerka pro PR a reklamu ČR a SR Alena Pytlíčková. Oblékněte stylové Tričko z dílny návrháře Lukáše Macháčka a zúčastněte se už po 17té AVON POCHODU PROTI RAKOVINĚ PRSU.

Spolu s vámi Tričko obléknou i ambasadoři projektu, k nimž letos přibyli Hanka Holišová, Gábina Lašková a Vašek „NOID“ Bárta.

Pochodové Tričko od Lukáše Macháčka, které zdobí jeho ikonický obrácený „šev“, si můžete zakoupit v dámské, pánské i dětské variantě u své AVON Lady/Gentlemana, na vybraných pobočkách C&A, SCANquilt a v pražském Vnitroblocku. Tričko je rovněž v prodeji na e-shopu http://www.zdravaprsa.cz.

Startuje se tradičně ze Staroměstského náměstí, kde se můžete těšit např. na Campanu Batucadu i taneční vystoupení finalistky StarDance a ambasadorky AVON Pochodu  Olgy Šípkové, která společně se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem roztančí desítky tisíc návštěvníků. Program začíná v 10:00 a oficiální START bude ve 12:00. Trasa dlouhá 3,7 km, kterou bez problémů zvládnou i rodiny s dětmi a kočárky, vede na ostrov Štvanice. V cíli zde vystoupí například Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy, Sto zvířat, Sebastian, Peter Bič Project, Mikolas Josef, November 2nd, Campana Batucada či Mirai.

Již potřetí je partnerem i hotel Boscolo, který své prostory poskytl nejen pro focení oficiální kampaně, ale i pro tiskovou konferenci. Speciální produkty s logem AVON Pochodu opět uvádí na trh společnost NUTREND – kromě růžové RAW tyčinky s jahodami a goji je to i letos pramenitá voda NARTES, kterou získají zdarma návštěvníci Pochodu přímo na startu.

Hlavním mediálním partnerem AVON Pochodu je opět TV Prima.  „Prima LOVE je již čtvrtým rokem hlavním mediálním partnerem charitativního AVON Pochodu.  Doufáme, že se i díky naší podpoře zapojí do projektu ještě více lidí a společně tak pomůžeme zásadně  zlepšit vyhlídky žen s diagnózou této zákeřné nemoci. Rovněž nás těší, že se pochodu každoročně účastní naše tváře – například herečky Soňa Norisová (seriál V.I.P. vraždy), Vanda Hybnerová (seriál Přístav), moderátor TOP STARU Petr Vágner a letos se novou ambasadorkou stala Gabriela Lašková, moderátorka hlavní zpravodajské relace TV Prima,“ říká marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Těšíme se na viděnou na AVON POCHODU 2017 – 10. června nic neřešte a přijďte! AVON již na projekty boje proti zákeřné rakovině věnoval přes 100 milionů korun, pomozte nám znovu i vy.