Beauty by Dara

Společnost AVON Cosmetics hrdě oznamuje, že pro rok 2018 spojila své síly s jednou z nejúspěšnějších zpěvaček Darou Rolins. Ta zveřejní své zkušenosti se svými oblíbenými kosmetickými produkty, a navíc svou mediální silou podpoří i nový projekt Fandíme ženám.

„Dara Rolins je velmi kreativní osobnost a především neobyčejně inspirativní žena a jsme velmi rádi, že propůjčí své jméno vybraným produktům AVONu pro rok 2018. S bezmála 400 tisíci fanoušky na Instagramu je Dara jedním z nejsledovanějších českých influencerů vůbec a my se opravdu těšíme ze spolupráce s ní,“ říká ředitelka PR a reklamy pro Českou a Slovenskou republiku Alena Pytlíčková.

Vybrané produkty, které Dara Rolins v průběhu roku představí, budou zaštítěny značkou Beauty by Dara, a to napříč portfoliem společnosti Avon – od dekorativní kosmetiky, přes tělovou péči, parfém až po bestseller Planet Spa.

„Jsem ráda, že se po letech opět vracím ke spolupráci se společností Avon, se kterou jsem v minulosti realizovala celou řadu úspěšných projektů a byla dokonce tváří parfému,” prozradila Dara. „Produkty Avonu mi jsou blízké a mám mezi nimi celou řadu favoritů a těším se i na novinkové produkty, kterých bude letos opravdu spousta. Upřímnou radost mám i z aktivity Fandíme ženám – ženská energie a síla jsou mi dlouhodobě velmi blízké a moji fanoušci to dobře vědí. Právě tuto filozofii ráda podpořím, protože jí žiju.”

Fandíme ženám

Již více než 130 let jsme součástí životů žen a nasloucháme jejich nejtajnějším snům a přáním. Jsou pro nás zásadní inspirací a dohromady vytváříme největší společenství žen na světě.

S vášní den za dnem děláme ženy spokojenější a krásnější díky našim produktům, dáváme jim pocit seberealizace a  nezávislosti  díky výdělečné příležitosti a v neposlední řadě jim připomínáme, že se musí starat o své zdraví a zůstat zdravé pro své blízké.

Letošní rok bude ve znamení zajímavých projektů, kterými podpoříme energii mezi ženami, sílu podané ženské ruky a moc sdílení. První z projektů odstartuje 11. dubna a jedná se o tzv. FuckUp Night, což je série pravidelných setkání, během kterých známé osobnosti mluví o věcech, které se zrovna dvakrát nepovedly. S nadhledem, humorem a mnohdy i sentimentem vzpomínají, jak je tyto situace formovaly a jak jim daly sílu do dalšího života. Těšit se můžete např. na herečku a režisérku Petru Nesvačilovou, koučku Kristin LaRonca Parpel, herečku Vlastinu Svátkovou či odvážného muže, módního návrháře Lukáše Macháčka.

V letošní  Mezinárodní den žen společnost Avon pustí do světa #fandimezenam a za podpory více než dvou  desítek osobností vyzve ženy, aby sdílely svoje ženské  inspirace.