SPOLEČNOST AVON SE STALA SOUČÁSTÍ KOSMETICKÉ SKUPINY NATURA & CO

Kosmetické společnosti AVON a Natura & Co pro vás mají velkou novinku! Rozhodly se spojit, aby vytvořily přední globální skupinu zaměřenou na prodej přímo spotřebiteli. Toto spojení je milníkem a znamená vytvoření čtvrté největší kosmetické společnosti na světě. Obě společnosti spojuje usilování o lepší způsob života a podnikání prostřednictvím pozitivního sociálního, hospodářského a environmentálního dopadu.
O dalších novinkách vás budeme brzy informovat. V současnosti všechny aktivity společností rodiny Natura & Co pokračují jako obvykle.

Více informací najdete na stránkách www.naturaeco.com
a www.avonworldwide.com

O SPOLEČNOSTI AVON
AVON je společností, která je už více jak 130 let synonymem krásy, inovací, radosti, ale především je společností pro ženy. Pomáhá ženám dosáhnout finanční nezávislosti, najít v sobě krásu, odvahu být sama sebou, dokonalost v síle pomáhat ostatním, a inspirovat tak svět kolem sebe. Dlouhodobě se věnuje i problematice rakoviny prsu v rámci projektu AVON za zdravá prsa. Patříme tak mezi 50 zemí na světě, které
každoročně bojují proti této chorobě prostřednictvím akce AVON Pochod za zdravá prsa. AVON se zavazuje do roku 2030 pozitivně ovlivnit životy 100 miliónům žen každý rok a tím pomoci vytvořit z tohoto světa lepší místo. Slib #stand4her má za cíl podpořit každého v AVON rodině v rámci tří priorit: Dostupná výdělečná příležitost, Síla krásy a Bezpečný zdravý život. AVON využije všechnu svoji sílu, aby splnil to, v co věří! Mezi AVON výrobky patří dobře známé a oblíbené značky jako ANEW, mark, AVON TRUE, Planet Spa, NutraEffects, Avon Care či Advance Techniques.

Více se o společnosti, jejích aktivitách a produktech AVON dozvíte
na www.avon.cz nebo na Facebookovém profilu Avon Česká republika.