Účinný lifting již od 1. aplikace? Žádný problém!

6. září 2023

Představujeme nové pleťové sérum Anew Platinum
Avon letos na podzim přichází s novinkou – super liftingovým sérem Anew Platinum, které rozšíří už tak velmi oblíbenou řadu Anew.

Anew Platinum

Liftingové a zpevňující sérum Anew Platinum s Protinolem™

Liftingové a zpevňující sérum Anew Platinum s Protinolem™ bylo speciálně navrženo pro omlazení pleti. Jeho inovativní složení pomáhá s vyhlazením jemných vrásek, zlepšuje pevnost a elasticitu pleti, dodává jí zdravý a mladistvý vzhled a pozvedá kontury. Sérum obsahuje speciální liftingové biopolymery, díky kterým aktivně zpevňuje pleť a pomáhá ji vypnout. Liftingové biopolymery fungují na pleti jako jakási elastická „gumička“. Díky této technologii poskytuje sérum okamžitý liftingový efekt již od 1. aplikace. Kromě toho najdete ve složení nového séra Avonem patentovanou technologii Protinom™. Jedná se o průlomovou technologii v péči o pleť, exkluzivně patentovanou Avonem. Tato technologie podporuje produkci dvou typů kolagenu, čímž napomáhá zpevnit povrchové vrstvy pleti a obnovit mnohaletou ztrátu kolagenu. Pleť je až z 80 % tvořena kolagenem, který je tak klíčovým strukturálním proteinem. Od 25. roku života ale jeho množství přirozeně klesá rychlostí 1 % ročně.​ Protinol™ poskytuje pleti stimulaci produkce kvalitnějšího duálního kolagenu navýšením poměru dětského kolagenu (typ III) ke kolagenu dospělých (typ I). Výsledkem je pevnější, plnější a viditelně zdravější pleť.

Triangl – trojúhelník

Stárnutí v trojúhelníku na obličeji je proces, při kterém se s věkem viditelně mění tvar obličeje. Trojúhelník na obličeji tvoří vrchol v oblasti čela a záhyby koutků úst. Tento tvar obličeje je typický pro mladé lidi a s věkem se mění. V důsledku stárnutí dochází ke ztrátě objemu a elasticity tkání, což vede ke ztrátě vyhranění kontur obličeje.

Biopolymery se při vysušení, poklesu a ochabnutí pleti (typický znak zralé pleti) smršťují a dá se říci, že natahují pleť – jako elastické obinadlo. Poskytují TAK fyzický pocit zvednutí tzv. TRIANGLU= trojúhelníku – místa, kde dochází k typickému poklesu tváře, a tím k viditelnému LIFTINGU pleti.

Liftingové a zpevňující sérum Anew Platinum s Protinolem™

  • PO 1. APLIKACI poskytuje okamžitý lifitingový efekt
  • ZA  1 TÝDEN obnoví elasticitu pleti a vyplní ochablá místa nově se tvořícím kolagenem.
  • ZA  2 TÝDNY navrací pleti zpevnění kontur a obrysů obličeje.
  • ZA 4 TÝDNY se projeví definitivní efekt zpevnění a navrácení tzv. ochablého trianglu. Tento efekt se projeví na pleti až po 4 týdnech ze dvou důvodů:
    • Nový kolagen se tvoří až po destrukci starého kolagenu.
    • Je také potřeba vyčkat na novotvorbu nového kvalitního kolagenu, který vyplní ochablá místa.

Síla tří

Pro maximalizaci liftingového efektu doporučujeme nové sérum používat v kombinaci s krémy z oblíbené řady Anew Platinum.

Krok č. 1.:  sérum aplikujte pomocí masážních pohybů každé ráno a večer na vyčištěnou pleť a dekolt.

Krok č. 2.:  aplikujte denní nebo noční krém z řady Anew Platinum. Denní kréms liftingovým efektem nejenže dokonale zpěvní vaši pleť a omezí viditelnost vrásek, ale také ji dokáže perfektně ochránit před UV zářením. Noční krém pleť zpevňuje a regeneruje ji během spánku. Ráno je pokožka viditelně hebčí, hladší a působí mladistvějším dojmem.

S naším triem séra a krémů můžete objevit plný potenciál liftingového efektu a získat pevnější, mladistvě vypadající pleť!

Extra tip od dermokosmetičky:Pro celkové zlepšení liftingového efektu a zpevnění pleti doporučuji ještě pravidelně provádět obličejovou jógu a zapracovat sérum pomocí masážního kamene Gua-Sha.

Jak na obličejovou jódu se dozvíte například v našem článku ZDE.

Anew Platinum

 

Liftingové a zpevňující sérum Anew Platinum s Protinolem™, 30 ml,
zaváděcí cena: 399 Kč

Denní nebo noční liftingový krém Anew Platinum s Protinolem™, 50 ml,
každý 349 Kč

 

 

 

Sérum je v prodeji od 1. 10. 2023

Nakupujte na www.avon.cz nebo u své Avon Lady.

OBRÁZKY V TISKOVÉ KVALITĚ K JSOU KE STAŽENÍ ZDE