Rozvoňte Den sv. Valentýna s Avonem

2. února 2023

V okamžiku, v němž člověk vyznává lásku, se vždy vyplatí být originální. Nejkrásnějším gestem je samozřejmě to, když oslavíte svoje spojení ve dvojici s milovanou osobou, vzájemně se vnímáte a věnujete si svůj čas. K tomuto každoročně očekávanému svátku také patří květy, vůně a kosmetika. Darujte lásku v podobě luxusního parfému či dekorativní kosmetiky.

Objevte valentýnské dárky pro něj a pro ni v Avonu

K svátku lásky se nejeden z nás nechá unést vší tou romantikou, která se na nás valí ze všech stran, a touží věnovat svojí milované osobě alespoň malý dárek, symbol lásky. Také v Avonu  najdete hned několik voňavých a praktických pozorností, které jsou jako stvořené pro vaše společné romantické chvíle. Například vůně Attraction pro ni a pro něj, nebo dlouhotrvající intenzivní Attraction Intense pro ni a pro něj. Smyslné vůně, které vás zahřejí během chladných nocí i dní.

Attraction for him, EDT, 100 ml, běžná cena 929 Kč , kořen zázvoru, mošus, doutnající dřeviny.

Attraction or her, EDP, 100 ml, běžná cena 929 Kč, ostružiny, mošus, vanilková ambra.

Attraction Intense for him, EDT, 75 ml, běžná cena 720 Kč, švestka, akord Intense Magnetic, kožené tóny.

Attraction Intense for her, EDP, 50 ml, běžná cena 720 Kč, kandovaný zázvor, akord Intense Magnetic, kokosový krém.

Vůně, která změní váš den

Romantické květy neroli, nezapomenutelná magnólie a dlouhotrvající ambra. To je ten správný mix vůně TTA The Moment vhodné pro valentýnský večer každé z vás. Umocněte tímto parfémem atmosféru a užijte si oslavu plnými doušky. Tento parfém je výjimečný i díky tomu, že za jeho vývojem stojí hvězdné partnerské duo Olivier Cresp a Sebastien Cresp. Na jejich talent se už roky spoléhají značky jako Yves Saint Laurent, Dior, Dolce and Gabbana či Nina Ricci. Tato dvojice parfumérů stojí také za mnohými vůněmi z rodiny TTA, včetně původní Today Tomorrow Always, kterou navrhli téměř před 20 lety.

TTA The Moment for her, EDP, 50 ml, běžná cena 720 Kč, květy neroli, magnólie, ambra.

TTA The Moment for him, EDT, 50 ml, běžná cena 720 Kč, květy neroli, levandule, cedrové dřevo.

Neodolatelný valentýnský make-up

Speciální den si žádá výjimečné experimentování s make-upem. Detailní příprava na vzrušující rande, čas v pohodlí domova nebo i něco celkem jiného. Čtrnáctý únor je skvělý proto, že si můžete bez omezení vyhrát se svojí vizáží za dobrým účelem. Vytvořili jsme pro vás několik tipů, s nimiž dosáhnete ženského a zejména působivého make-upu, který bez problémů zvládne každá z nás.

Ve vaší sbírce by vám určitě neměla chybět oblíbená tužka na oči Glimmerstick. Vytvoříte s ní jednoduché zvýraznění očí díky intenzivním barvám a dlouhotrvajícímu složení. Oči jsou bránou do duše. Prodlužující zhusťující řasenka Legendary Lengths přidá také na síle. Nový zúžený kartáček odděluje a definuje i těžko dostupné řasy. Polibky budou chutnat mnohem lépe s rtěnkami  Ultra Matte – například v odstínu Ruby Kiss. Jejich používání je ultra pohodlné díky  vitamínu E a sezamovému i avokádovému oleji.  Najděte si ten svůj odstín.

Tužka na oči Glimmerstick, 0,28 g, běžná cena 149 Kč

Prodloužující řasenka Legendary Length, 10 ml, běžná cena 249 Kč

Rtěnka Ultra Matte, 3,6 g, běžná cena 175 Kč

Nekonečný pocit svobody pro něj

Objevte kolekci mužských vůní právě na Valentýna. Žádný muž se už nebude bát žít podle svých vlastních pravidel. Smyslný set s koriandrem, levandulí širokolistou a akordem kůže učaruje nejen mužům, ale i jejich něžným polovičkám.

3dílná Sada WILD COUNTRY, set obsahuje:

Sprchový gel na tělo a vlasy Wild Country, 250 ml

Wild Country EDT, 75 ml

Tělový deodorant Wild Country, 150 ml

Běžná cena 459 Kč

Lepší svět pro ženy, lepší svět pro všechny

Avon není oblíbený jen díky své dekorativní kosmetice. Dlouhodobě a kontinuálně se věnuje i duševnímu a fyzickému zdraví – zdraví všech žen. Projekty, které v tomto smyslu rozvíjí, jsou důkazem, že jde o dlouhodobu aktivitu pro ženy, které pomoc potřebují nejvíce. Koncept však funguje zejména díky vám – lidem. Pomoci můžete koupí označených produktů. Vyberte si z charitativních předmětů, jejichž koupí pomůžete dobré věci. Když si zakoupíte předměty s označením stužky, podpoříte občanské sdružení či neziskové organizace, které bojují proti rakovině prsu. Skvělý i praktický tip je například Podprsenka Una, která vám zajistí pohodlí během celého dne i noci, a zajistí dokonalý komfort i během cvičení. Vyznačuje se extra podporou, okamžitým pozvednutím prsou a tím, že je bez ramínek.

Podprsenka Una

Materiál: 95% nylon, 5% elastan

Velikosti: S – XL

Běžná cena: 399 Kč