HYDRAMATIC RTĚNKA OD AVONU – duální koncept pro dosažení maximálních výsledků

13. února 2023

AVON opět dokazuje, že je bezkonkurenčním leaderem v dekorativní kosmetice a jako první beauty brand na světě uvádí na trh matnou rtěnku s hydratačním středem HYDRAMATIC. Složení této rtěnky je naprosto revoluční a nepodobá se jí žádná na trhu – rtěnka HYDRAMATIC od Avonu totiž kromě špičkových matných pigmentů obsahuje více než 50 % (!!!) hydratačních a ochranných složek, včetně kyseliny hyaluronové a glycerinu.

Rtěnka HYDRAMATIC zajistí intenzivní matnou barvu i dlouhotrvající vzhled hydratovaných, plnějších a hladších rtů. „VÝRAZNÁ NAVENEK. PEČUJÍCÍ UVNITŘ.“ V tomto duchu se nese nová kampaň od Avonu. Kreativní koncept vychází z duality výrobku. Matná – výrazná a zároveň  pečující díky svému jedinečnému složení s obsahem hydratačních složek. Stejně jako my ženy – výrazné, odvážné a pečující zároveň.  Březnová novinka bude k dostání v 15 intenzivních matných odstínech.

Není tedy divu, že tato unikátní novinka zaujala i jednu z nejpopulárnějších zpěvaček, hereček a influencerek současnosti Sharlotu, která je známá svým mimořádným citem pro trendy – ať už umělecké, fashion či kosmetické.

„Za mě skvělá beauty vychytávka. Jsem z ní naprosto nadšená a sama jsem všechny odstíny pečlivě testovala. V mé profesi používám téměř výhradně matné rtěnky, na kameře i na jevišti zkrátka vypadají lépe. Ale neustálé změny teplot, ostrá záře reflektorů i můj nedostatečný pitný režim si často vybírají svou daň v podobě vysušených a mdlých rtů. Proto se nové rtěnky HYDRAMATIC nemůžu nabažit – konečně mají mé rty nejen úžasnou matnou barvu, ale jsou navíc dokonale hydratované a vyživené. A z čeho jsem úplně nadšená je možnost míchat více odstínů dohromady! Naprostá bomba,“ nešetří chválou Sharlota.

Není náhodou, že právě v tomto období uvádíme na trh rtěnku se silným, matným a výrazným efektem zvnějšku a zároveň velmi jemnou a pečující uvnitř – s blížícím se Mezinárodním dnem žen tak vzdáváme hold všem ženám na světě, které odvážně čelí svým výzvám, nebojí se promluvit za ty, které nemohou a jsou odvážné a pečující zároveň. Právě pro ně pořádáme 8.března LIVE EVENT k Mezinárodnímu dni žen s názvem „DARE TO BE BOLD“, který můžete živě sledovat na našich sociálních sítích FB Avon Česká republika a IG avonczsk 8. 3. od 19. hodin.

Prosíme, informujte o něm své čtenářky a pojďme tak společně budovat nejen silnější a odvážnější, ale zároveň i více pečující a ochranitelský svět pro všechny ženy na světě! Pro více informací sledujte profily společnosti AVON na sociálních sítích.

Hydratační matná rtěnka Hydramatic, běžná cena 199 Kč

K dispozici v 15 odstínech.

Rtěnka je v prodeji od 1. 3. 2023.

Objednat ji můžete na www.avon.cz nebo u své Avon Lady.