TODAY. TOMORROW. ALWAYS. THE WONDER – vůně symbolizující rozkvétající lásku

3. března 2023

Letošní jaro bude vonět po pomerančovníkových poupatech, jiskřivém bergamotu a hřejivém cedrovém dřevu. Právě to jsou totiž hlavní ingredience nové parfémové vody The Wonder, o které se v parfémových kuloárech už několik dnů mluví a která nenechala nikoho na pochybách: zrodila se nová klasika!!!

Tato nepopsatelná a uchvacující vůně nese rukopis jednoho z nejslavnějších parfumérů této dekády a tím je Guillaume Flavigny, který spolupracuje i s Tomem Fordem, Dolce a Gabbana či s parfumérským domem Balmain. „Při tvorbě The Wonder jsem použil ingredienci, která je úplně nová. A to jsou poupátka neroli (pomerančového květu). Miluji neroli a jsem uchvácen intenzitou a koncentrací vůně, kterou uvolňují rozvíjející se poupata. Poupata jsou sbírána ručně za brzkého rána, ještě před svítáním, kdy má jejich vůně největší intenzitu. Je potřeba více než 1000 kilogramů pomerančovníkových poupátek na získání pouhého litru té nejkoncentrovanější a nejluxusnější esence neroli na světě. Právě tato mimořádně kvalitní ingredience dává parfému The Wonder naprosto signifikantní a okouzlující podpis,“ prozradil Guillaume. V jednom flakonku The Wonder se ukrývá až 100 poupátek pomerančových kvítků!

„Při tvorbě této vůně jsem se nechal inspirovat hlubokou a upřímnou láskou mých rodičů. Měl jsem krásné dětství a láska mě obklopovala. Chci, aby každý věděl, že láska je tu s námi a může vás potkat kdykoliv. Přesně takový pocit byste měli cítit, když použijete TTA The Wonder,“ přeje si Guillaume.

Ručně sbíraná poupata pomerančovníku jsou v exkluzivní kvalitě Orpur®, což v překladu znamená čisté zlato. Tato certifikace vznikla v parfumérském domě Givaudan a uděluje se pouze těm nejexkluzivnějším složkám na základě pečlivého výběru komise Orpur®. Nejen neroli, ale všechny klíčové ingredience parfému TTA Wonder mají prestižní certifikaci Orpur®, v čemž je The Wonder naprosto výjimečný a ojedinělý na celém parfémovém trhu.

Kromě samotné vůně si můžete pořídit do své kosmetické sbírky i celou kompletní sadu TTA Wonder, která obsahuje také krém se třpytkami, které rozzáří vaši pokožku a mini verzi vůně, která se perfektně hodí do každé kabelky.

Vůně je v prodeji od 1. 4. 2023.

Objednávejte na www.avon.cz nebo u své Avon Lady.

Vůně Today Tomorrow Always Wonder

Vůně Today Tomorrow Always Wonder, 50 ml, 549 Kč

 

3 dílna sada TTA Wonder obsahuje vůni

3 dílna sada TTA Wonder obsahuje vůni, mini balení vůně a tělové mléko se třpytkami. Nyní v akční ceně 599 Kč za celou sadu.